Visio, arvot ja toiminta-ajatus

Elintarviketurvallisuus- ja ympäristöpolitiikka

Hämeenlinnan Osuusmeijerin johto on määritellyt elintarviketurvallisuus- ja ympäristöpolitiikkansa, jonka mukaisesti se johtaa toimintaa ja tuotantoa. Elintarviketurvallisuus- ja ympäristöpolitiikka on sisällytetty Hämeenlinnan Osuusmeijerin toiminta-ajatukseen.

Hämeenlinnan Osuusmeijerin perustehtävä ja toiminta-ajatus

Osuuskunnan tarkoituksena ja toimialana on jäsentensä elinkeinon tukemiseksi hankkia ja kerätä ensisijaisesti jäsentensä tuottamaa maitoa ja jalostaa siitä markkinoilla menestyviä terveellisiä ja ravitsevia nestemäisiä maitotuotteita tuottamaan kuluttajille erinomaisia makuelämyksiä sekä tukea ja kehittää jäsentensä maidontuotantoa. Noudattaa laatu- ja ympäristöjärjestelmää tavoitteenaan turvalliset ja korkealaatuiset elintarvikkeet; tuotteet ovat sekä lakisääteisten vaatimusten että asiakkaiden odotusten mukaisia ja toiminta ylläpitää hyvää ympäristönsuojelun tasoa ja toiminnassa tunnistetaan ympäristövaikutukset.

Visio

Hämeenlinnan Osuusmeijeri on Arla Oy:n pääyhteistyökumppani, joka kasvaa ja kannattaa samalla tukien Arla Oy:n tavoitteita Suomessa. Arla Suomi yhteistyöryhmä on vahva toimija markkinoilla ja paras kumppani suomalaisille maidontuottajille. Hyvin motivoitunut henkilöstö toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Arvot

  • Kannattavuus
  • Osaaminen
  • Yhteistyö
  • Vastuullisuus