Kermat

Kerma on maidosta separoimalla valmistettu ruoka-aine. Tuotteessa on oltava maitorasvaa vähintään
10 %, jotta sitä voidaan kutsua kermaksi.

Arla® –kermat sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kerma antaa ruokiin hyvän maun ja viimeistelee nautinnon. Kuohu- ja vispikermat sopivat ruoanvalmistukseen ja leivontaan sekä vaahdotettuina erilaisiin jälkiruokiin. Kahvi- ja kevytkermoja voit käyttää kahvin lisäksi leivontaan. Myös kermoissa on useita INTO -vähälaktoosisia tuotteita.

Valmistamme seuraavat kermat:

Arla® Kuohukerma (35 %)
Arla® Kahvikerma (19 %)
Arla® Vähälaktoosinen Into Kuohukerma (35 %)

Pakkauskoot vaihtelevat 2 desilitrasta 1 litraan.

LAKTOOSITON_kerma_kuohu

LAKTOOSITON_kerma_kahvi

kerma_kuohu