Hämeenlinnan Osuusmeijeri
AJANKOHTAISTA
447 tilaa aikoo pienentää hiilipäästöjään 30 % vuoteen 2025 mennessä Hieman yli vuosi sitten Arla Suomi päätti selvittää kaikkien sille maitoa tuottavien …
Mitä tapahtuu kun lypsymestarin tytär ja rakennusmestarin poika tapaavat toisensa… ”Ensin rakennetaan harjoituskappaleeksi peltihalli koneille ja tehdään keittiöremontti, sitten rakennetaan uusi kuivalantala …
Tekomaan tila sijaitsee Pirkanmaalla Sastamalan Vammalassa, tilan yrittäjänä toimii Sinikka Lakkinen. Tila ei ole varsinainen sukutila, vaan Sinikan vanhemmat Hilkka ja Veikko …
Mäntylän tilalla, yhdeksän kilometriä Hämeenlinnan keskustasta, Heli ja Mika Turunen tuottavat Meidän Meijerin maitoa 36 lehmän parsinavetassa. Idyllinen tila on Mikan kotitila. …
Arla Suomelle maitoa tuottavilla kolmellakymmenellä suomalaisella tilalla on tänä kesänä tehty biodiversiteettiselvitys. Se kertoo, että maitotilat ovat laiduntamisen, nurmen viljelyn, lannan hyödyntämisen …
Kulmalan luomutila Kurikassa, keskellä laajaa Pohjanmaata kylpee auringon valossa. Tänään helle helpottaa hieman ja tuuli on suotuisa niin ihmisille kuin naudoillekin. Kun …
Hapanmaitotuotteilla on tärkeä rooli suomalaisessa ruokakulttuurissa. Piimän valmistus on ollut keino saada maito säilymään pitempään hyvänä ja juotavana. Hapanmaitotuotteet sopivat myös herkkävatsaisille. …
Arlan uusi Food & Future podcast-sarja johdattaa kuulijansa tänä syksynä matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan …
Meidän Meijerille on myönnetty IFS Food -sertifiointi. IFS Food on kansainvälisesti tunnustettu standardi elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun sekä tuotantoprosessien sertifioimiseksi. Sertifikaatti tarjoaa …
Palvelut
- Laatuohjelma
- Eläinten hyvinvointi
- Tuottajapalvelut
- Luomutuotanto