Hämeenlinnan Osuusmeijeri tukee jäsentensä elinkeinotoimintaa

Osuuskunnan tarkoituksena on hankkia ja kerätä ensisijaisesti jäsentensä tuottamaa maitoa ja jalostaa siitä markkinoilla menestyviä terveellisiä ja ravitsevia nestemäisiä maitotuotteita tuottaen kuluttajille erinomaisia makuelämyksiä. Osuuskunnan toiminta tukee ja kehittää jäsentensä maidontuotantoa ja liiketoimintaa.

Visio

Hämeenlinnan Osuusmeijeri on edelläkävijä maidontuotannon arvoketjussa ja paras kumppani suomalaiselle maidontuottajalle. Läpinäkyvä maidontuotannon arvoketju tarjoaa kuluttajille vastuullisesti tuotettuja sekä korkealaatuisia maitotuotteita ja makuelämyksiä.

Hämeenlinnan Osuusmeijeri on itsenäinen toimija ja vaikuttava yhteistyökumppani Arla Oy:lle ja merkittävä toimija Arla Suomi -yhteistyöryhmässä.

Elintarviketurvallisuus-, laatu- ja ympäristöperiaatteet

Osuusmeijeri noudattaa elintarviketurvallisuus-, laatu- ja ympäristöjärjestelmää tavoitteenaan turvalliset ja korkealaatuiset elintarvikkeet. Tuotteet ovat sekä lakisääteisten vaatimusten että asiakkaiden odotusten mukaisia ja toiminta ylläpitää hyvää ympäristönsuojelun tasoa ja toiminnassa tunnistetaan ympäristövaikutukset.

Lue lisää »

Henkilöstöpolitiikka

Henkilöstöpolitiikan keskeisiä kulmakiviä ovat selkeä johtamisjärjestelmä ja tavoitteet, tehokas viestintä sekä pitkäjänteiset valmennus- ja koulutusohjelmat. Nämä luovat vastuullisen ja pitkäjänteisen sekä kustannustehokkaan ja innovatiivisen liiketoiminnan.

Arvot

  • Kannattavuus
  • Osaaminen
  • Yhteistyö
  • Vastuullisuus