Kerma valmistetaan maidosta separoimalla eli erottamalla rasvaton maito ja kerma.

Arla® –kermat sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kerma antaa ruokiin hyvän maun ja viimeistelee nautinnon. Kuohu- ja vispikermat sopivat ruoanvalmistukseen ja leivontaan sekä vaahdotettuina erilaisiin jälkiruokiin. Kahvi- ja kevytkermoja voit käyttää kahvin lisäksi leivontaan. Myös kermoissa on useita vähälaktoosisia tuotteita.

Hämeenlinnan Osuusmeijerin valmistamat maidot, piimät ja kermat ovat 100 % suomalaista maitoa.

Kermaa Suomesta

Arla® Café-kerma (10 %), laktoositon
Arla® Kuohukerma (35 %)
Arla® Kuohukerma (35%), laktoositon (korkeapastöroitu)

Luomukermaa Suomesta

Arla® LUOMU Kuohukerma (35 %)
Arla® LUOMU Kuohukerma (35%), laktoositon (10 litraa)

Pakkauskoot vaihtelevat 2 desilitrasta 1 litraan.