Hämeenlinnan Osuusmeijeri
AJANKOHTAISTA
Hapanmaitotuotteilla on tärkeä rooli suomalaisessa ruokakulttuurissa. Piimän valmistus on ollut keino saada maito säilymään pitempään hyvänä ja juotavana. Hapanmaitotuotteet sopivat myös herkkävatsaisille. …
Arlan uusi Food & Future podcast-sarja johdattaa kuulijansa tänä syksynä matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan …
Meidän Meijerille on myönnetty IFS Food -sertifiointi. IFS Food on kansainvälisesti tunnustettu standardi elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun sekä tuotantoprosessien sertifioimiseksi. Sertifikaatti tarjoaa …
TUTKIMUS Virallisilla suosituksilla tai terveysammattilaisten sanalla on nuorten mielestä huomattavasti vähemmän painoarvoa, joskin ne voivat vaikuttaa nuoriin välillisesti vanhempien kautta. Nuorten ruokailutottumuksiin …
Juttilan kylässä, entisessä Tuuloksen kunnassa Hämeenlinnassa sijaitsee Ylöskartanon tila. Tila on perustettu jo 1600-luvulla. Tilan nykyinen omistaja Janne Näsi on Hämeenlinnan …
Luomuviljely perustuu luonnon kunnioittamiseen ja luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen. Luomu tuotantoa valvotaan ja sille on tavanomaista tiukemmat ehdot ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi. …
Suomalaisen ruuan päivänä on hyvä palauttaa mieliin, että miten suomalainen ruoka palvelee koko kansaa. Hyvää suomalaisen ruuan päivää kaikelle kansalle toivottaa Meidän …
Haastamme myös sinut keskustelemaan! Keskustelu käydään Twitterissä tunnisteilla #huomisenmaito ja #arlateot keskiviikkona 13.11.2019 kello 13–14. Arlan järjestämässä Twitter-chatissä keskustellaan maidon hiilijalanjäljestä, sen …
Sitran mukaan keskivertosuomalainen tuottaa ilmastopäästöjä hiilidioksidiksi muutettuna noin 10 300 kiloa per vuosi. Ruoan osuus tuosta määrästä on 2 100 kg, mistä …
Palvelut
- Laatuohjelma
- Eläinten hyvinvointi
- Tuottajapalvelut
- Luomutuotanto