Kuusi Arlalle maitoa tuottavaa tilaa on palkittu kultaisella Walter Ehrströmin säätiön mitalilla. Tiloista kolme on Hämeenlinnan Osuusmeijerin maidontuottajia. Kultamitali on maidontuottajille tunnustus siitä, että tilalla tuotettu maito on ollut korkeinta E-laatuluokkaa yhtäjaksoisesti jo 25 vuoden ajan. 

Walter Ehrströmin säätiö palkitsee vuosittain maidontuottajia kultaisin, hopeisin ja pronssisin mitalein arvostuksena heidän työstään hyvälaatuisen maidon eteen. Lisäksi säätiö palkitsee elintarvikehygieniisistä ansioista muita maidontuotannon parissa uransa tehneitä henkilöitä. Kultaisen Walter Ehrström -mitalin saadakseen tilan on tuotettava yhtäjaksoisesti parhaan laatuluokan maitoa kahdenkymmenenviiden vuoden ajan.

Juhlaa vietettiin Helsingin yliopiston päärakennuksen juhlasalissa. Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah piti tilaisuudessa ylistävän juhlapuheen. Mitalit jakoivat säätiön puheenjohtaja Jaana Husu-Kallio yhdessä säätiön asiamiehen Virpi Piiraisen kanssa.

Walter Ehrströmin säätiö on vuodesta 1958 lähtien myöntänyt lähes 3000 kultaista, 3500 hopeista ja reilut 9000 pronssista mitalia maidontuottajille. Muista elintarvikehygieenisistä ansiosta on palkittu vuosien mittaan alan tutkijoita ja vaikuttajia.

Walter Ehrströmin säätiön kultaisella mitalilla palkitut Arla Suomi -yhteistyöryhmän maidontuottajat – onneksi olkoon mitalisteille!

Veikko ja Sinikka Ahola, Loppi
Pasi ja Taina Karasti, Posio
Jarmo Nurmi, Huittinen
Tapio ja Elina Salo, Pälkäne
Sari ja Arto Rouvinen, Kitee 
Siltalan Maatila Oy, Taivalkoski