Täysluomumaitoa yhdeltä tilalta.

Tikan tilan luomutäysmaito on juuri sellaista kuin maidon kuuluukin olla. Täällä voit tutustua maitosi matkaan aina navetasta kaupan hyllylle.

Tikan tila sijaitsee pohjalaisesta sisustaan tunnetun, yrittäjähenkisen Kurikan kaupungin liepeillä Etelä-Pohjanmaalla. Alun perin Karjalassa toiminut tila siirtyi Kurikkaan 1950-luvulla. Elämä lehmien kanssa on siis tuttua jo sukupolvien ajalta. Kesäisin tilalla ahkeroi omistajien lisäksi useita työntekijöitä ja harjoittelijoita, neljä koiraa ja yksi navettakissa.

Tilalla on siis aina hulinaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin edellinen.

Tavoitteena maailman läpinäkyvin valmistusketju

Arla on edelläkävijä maitotuotteiden jäljitettävyydessä ja valmistusketjun läpinäkyvyydessä. Tallennamme Tikan tilan maidon valmistusketjun avoimesti kaikkien nähtäväksi. Tiedot kustakin tuote-erästä tallennetaan ensimmäisenä maailmassa Arlan omaan, ainutlaatuiseen lohkoketjuun, Arla Maitoketjuun. Käy siis tutustumassa maitosi syntytarinaan.