Arlan uusi Food & Future podcast-sarja johdattaa kuulijansa tänä syksynä matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan Henkka Hyppösen ja kuuden asiantuntijavieraan kanssa pääsemme pohtimaan muun muassa sitä, onko kasveja mahdollista käyttää koneina ja onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä.
Food & Future podcastien tavoitteena on olla paljon enemmän kuin vain podcast. Ennen kaikkea Food & Future podcast-sarja lupaa tarjota viihdyttäviä keskusteluja, ajatuksia herättäviä pohdintoja ja konkreettisia esimerkkejä, mikä tarkoittaa, että kenen tahansa on helppo päästä aiheisiin mukaan.
Food & Future -podcastin jaksot:
Jakso 1: Mitä syödään vuonna 2050?
Vieraana tulevaisuuden tutkimuksen professori Markku Wilenius
Jakso 2: Ruoka, tulevaisuuden äly- ja mielenterveyslääke?
Vieraana psykologi Outi Pikkuoksa
Jakso 3: Onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä?
Vieraana tietokirjailija ja biohakkeri Teemu Arina
Jakso 4: Vertikaaliviljelmistä kasvien käyttämiseen koneina? Miten ruokaa valmistetaan tulevaisuudessa?
Vieraana biotekniikan tohtori Lauri Reuter
Jakso 5: Syöt sitä mitä olet. Ruoan ja ihmisyyden suhde nyt ja tulevaisuudessa.
Vieraana ravitsemusterapeutti, tutkija Ulla Kärkkäinen
Jakso 6: Ruoka kuiskii. Ruoan hiljaiset signaalit. Mitä nörtit ja vaikuttajat kuulevat.
Vieraana erikoistutkija Terhi Latvala