Arlan uusi Food & Future podcast-sarja johdattaa kuulijansa tänä syksynä matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan Henkka Hyppösen ja kuuden asiantuntijavieraan kanssa pääsemme pohtimaan muun muassa sitä, onko kasveja mahdollista käyttää koneina ja onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä.

Food & Future podcastien tavoitteena on olla paljon enemmän kuin vain podcast. Ennen kaikkea Food & Future podcast-sarja lupaa tarjota viihdyttäviä keskusteluja, ajatuksia herättäviä pohdintoja ja konkreettisia esimerkkejä, mikä tarkoittaa, että kenen tahansa on helppo päästä aiheisiin mukaan.

Lue lisää Arlan sivuilta »

Food & Future -podcastin jaksot:

Jakso 1: Mitä syödään vuonna 2050? 
Vieraana tulevaisuuden tutkimuksen professori Markku Wilenius

Jakso 2: Ruoka, tulevaisuuden äly- ja mielenterveyslääke? 
Vieraana psykologi Outi Pikkuoksa 

Jakso 3: Onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä? 
Vieraana tietokirjailija ja biohakkeri Teemu Arina

Jakso 4: Vertikaaliviljelmistä kasvien käyttämiseen koneina? Miten ruokaa valmistetaan tulevaisuudessa?
Vieraana biotekniikan tohtori Lauri Reuter

Jakso 5: Syöt sitä mitä olet. Ruoan ja ihmisyyden suhde nyt ja tulevaisuudessa. 
Vieraana ravitsemusterapeutti, tutkija Ulla Kärkkäinen 

Jakso 6: Ruoka kuiskii. Ruoan hiljaiset signaalit. Mitä nörtit ja vaikuttajat kuulevat. 
Vieraana erikoistutkija Terhi Latvala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.