Tekomaan tila sijaitsee Pirkanmaalla Sastamalan Vammalassa, tilan yrittäjänä toimii Sinikka Lakkinen.

Tila ei ole varsinainen sukutila, vaan Sinikan vanhemmat Hilkka ja Veikko ostivat pientilan kotikylältään kihlaparina vuonna 1967, sukupolvenvaihdos tehtiin perheen kuopuksen Sinikan kanssa vuonna 2006. Marraskuun viimeisenä päivänä tuleekin täyteen 15 vuotta yrittäjyyttä Sinikalle. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen aloitettiin heti uuden navetan rakentaminen, ja kevättalvella vuonna 2008 uusi navetta otettiin käyttöön. Navetassa on tilat vajaalle 50 lypsävälle ja nuorkarjalle, osa hiehoista viettää aikaa pihatossa. Uuden navetan rakentaminen on ollut hyvä ratkaisu, se on mahdollistanut monta asiaa, eläinten hyvinvointi on parantunut ja työolot ovat hyvät. Muutenkin tilaa on koko ajan kehitetty, investoitu maahan, metsään ja koneisiin, naapuriyhteistyötä ja koneyhteistyötä tehdään paljon. 

Huhtikuun mittalypsyssä Apila-lehmä ylsi satatonnariksi.

Työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat tilalle tärkeitä asioita. Tammikuussa 2021 Tekomaan tila oli yksi Melan Turvallinen maatila 2020 kilpailussa palkituista. Oma hyvinvointi on karjan kanssa työskennellessä kaiken a ja o. Asioita voi parantaa myös tällaisella vähän pienemmällä tilalla ja saada tuloksia aikaan. 

Tilaa kehitetään jatkuvasti. Investointejakin suunnitellaan, navetan viimeinen lainaerä saadaan maksuun lokakuun lopussa. Tulevaisuus näyttää millaisella konseptilla maidontuotanto tulevaisuudessa jatkuu, usko omaan tekemiseen ja maidontuotannon tulevaisuuteen on edelleen olemassa.