Haastamme myös sinut keskustelemaan! Keskustelu käydään Twitterissä tunnisteilla #huomisenmaito ja #arlateot keskiviikkona 13.11.2019 kello 13–14.

Arlan järjestämässä Twitter-chatissä keskustellaan maidon hiilijalanjäljestä, sen pienentämisestä ja vaikutuksesta kuluttajan ostopäätökseen.

Keskustelukysymykset ovat:

K1: Kantar TNS:n tuoreen tutkimuksen mukaan noin puolet (54 %) suomalaisista uskoo, ettei maidon hiilijalanjälki voi olla nolla. Mistä arvelet tämän ajatuksen tulevan?

K2: Vaikuttaako maitotuotteiden hiilijalanjälki ostopäätökseesi nyt? Entä tulevaisuudessa? 

K3: Millä keinoilla maidon hiilijalanjälkeä Suomessa voidaan tehokkaimmin pienentää? 

K4: Kenen vastuulla pitäisi olla, että maidon hiilijalanjälki saadaan pienemmäksi?

K5: Kun puhutaan ruuan hiilijalanjäljestä, puhutaanko oikeista asioista? Pitäisikö keskustelussa ottaa huomioon hiilijalanjälki suhteessa ravintoyksikköön? 

K6: Tietävätkö suomalaiset, mistä ruuan ja maidon hiilijalanjäljessä on kyse? Millä tavalla keskustelua voitaisiin selkiyttää?

Keskustelu on avoin kaikille. 

Näin osallistut chat-keskusteluun Twitterissä:

1. Arla tviittaa tililtä @ArlaSuomi tunnisteilla #huomisenmaito ja #arlateot keskiviikkona 13.11. kello 13–14.

2. Keskustelun runkona toimivat yllä olevat kysymykset, jotka @ArlaSuomi tviittaa tässä järjestyksessä chatin aikana. Voit valmistautua halutessasi keskusteluun ennakkoon.

3. Osallistuminen keskusteluun on helppoa! Tviittaa näkemyksesi omalta tililtäsi ja käytä tviitissäsi tunnisteita #huomisenmaito ja #arlateot.

4. Lähetä vain yksi kommentti kerrallaan tunnisteilla #huomisenmaito ja #arlateot. Lisää vastauksesi alkuun kysymyksen numero ja aloita se kirjaimella V (Esimerkiksi: V6). Voit myös kommentoida vapaasti muiden tviittaajien keskustelunavauksia. Muista käyttää tviitissäsi aina tunnisteita #huomisenmaito ja #arlateot. 

5. Keskustelun seuraaminen onnistuu suoraan Twitterissä hakemalla tunnistetta #huomisenmaito ja #arlateot. 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

https://www.arla.fi/yritys/medialle/2019/news/twitterissae-keskustellaan-maidon-hiilijalanjaeljestae-ja-sen-pienentaemisestae-386813/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *