Yhden tilan luomutäysmaito on saanut rinnalleen Yhden tilan luomukevytmaidon.

Tutustu maitosi matkaan » Valitse päivämäärä, jolloin maitosi on pakattu. Pakkauspäivän löydät maitopurkkisi yläreunasta. Vastaukseksi saat lypsypäivän tiedot mm. kunka paljon maitoa silloin tilalla lypsettiin, kuinka monta lehmää lypsettiin ja kuka oli lypsyvuorossa.

Samalla voit myös lukea lypsypäiväkirjan tilan kuulumisista lypsypäivältä.

Tikan tila

Tikan luomutila sijaitsee pohjalaisesta sisustaan tunnetun, yrittäjähenkisen Kurikan kaupungin liepeillä Etelä-Pohjanmaalla. Alun perin Karjalassa toiminut tila siirtyi Kurikkaan 1950-luvulla. Elämä lehmien kanssa on siis tuttua jo sukupolvien ajalta.

Hämeenlinnan Osuusmeijeri

Hämeenlinnan Osuusmeijeri on maidontuottajien omistama meijeriosuuskunta, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1871. Meijerissä työskentelee 80 henkilöä, joilla on pitkä ja vankka kokemus meijerituotteiden jalostuksesta ja kehittämisestä.

Luomutuotteiden valmistuksessa käytetään kotimaista biokaasua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *