Ajankohtaista

Mitä syödään vuonna 2050?

Arlan uusi Food & Future podcast-sarja johdattaa kuulijansa tänä syksynä matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan Henkka Hyppösen ja kuuden asiantuntijavieraan kanssa pääsemme pohtimaan muun muassa sitä, onko kasveja mahdollista käyttää koneina ja onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä.

Lue koko artikkeli »

Maitoa Suomesta -lehti 2/2020

Arla Suomen tuottajalehti maidontuottajille ja muille sidosryhmille.

Lehden numerossa 2 / 2020 on vahva luotto tulevaan.

Lue koko artikkeli »

Yhden tilan luomukevytmaito

Yhden tilan luomutäysmaito on saanut rinnalleen Yhden tilan luomukevytmaidon.

Lue koko artikkeli »

Hyvä raikas piimä

Hapanmaitotuotteilla on tärkeä rooli suomalaisessa ruokakulttuurissa.

Lue koko artikkeli »

Maito on tehokas ravintoaineiden lähde

Sitran mukaan keskivertosuomalainen tuottaa ilmastopäästöjä hiilidioksidiksi muutettuna noin 10 300 kiloa per vuosi. Ruoan osuus tuosta määrästä on 2 100 kg, mistä juuston ja muiden maitotuotteiden osuus on 630 kg.

Lue koko artikkeli »

Maitoa Suomesta -lehti 1/2020

Arla Suomen tuottajalehti maidontuottajille ja muille sidosryhmille.

Lehden numerossa 1 / 2020 vertaillaan elintarvikkeiden hiilikuormaa ja valmistaudutaan piimän uuteen tulemiseen.

Lue koko artikkeli »

Nimitysuutisia hallinnossa

Janne Näsi Hämeenlinnan Osuusmeijerin hallituksen puheenjohtajaksi

Lue koko artikkeli »

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

Lue koko artikkeli »

Maitoa Suomesta -lehti 4/2019

Arla Suomen tuottajalehti maidontuottajille ja muille sidosryhmille.

Lehden numerossa 4 / 2019 tutustutaan maidon hiilijalanjälkeen ja modernin maitotilan energiatehokkuuteen.

Lue koko artikkeli »